top of page
IMG_160829_13_35_07_00001-2 GRIJS.jpg

OVER 

GLISS DESIGN

Luxe en Kwaliteit

Luxe en kwaliteit wat betaalbaar is; dat is het doel wat Gliss Design bij haar oprichting heeft bereikt. Met trots presenteren wij een uitgebreide collectie van badkamermeubels, spiegels en verwante artikelen. Hoewel Gliss Design een jonge onderneming is, staan we met trots en ambitie achter ons merk.

Wij hebben alle bedrijfsonderdelen in eigen beheer. Van ontwerp naar productie en van productie naar het magazijn. Onze badmeubels worden geproduceerd met de nieuwste en meest geavanceerde machines. Hierdoor kunnen wij badmeubels produceren van folie omtrokken-, melamine-, MDF gelakte-, acrylex- en massief houten platen. Hierbij wordt er alleen maar gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, voorzien van het FSC-keurmerk, en de betere ladegeleiders.

Naast onze uitgebreide collectie badkamermeubels heeft Gliss Design ook een royale collectie badkamerspiegels in diverse uitvoeringen en maten. Voor onze spiegels met verlichting maken wij gebruik van ledverlichting met een lichtkleur van 4200 kelvin.

bottom of page